KOMEDIJA LETA „UKLETA KUĆA“ U SKC OBRENOVAC

Iz studija u kom su nastali čuveni „Pirati sa Kariba“ dolazi nova akciona avantura sa poznatom glumačkom ekipom – Rosario Doson, Deni DeVito, Oven Vilson, Džared Leto, Vinona Rajder, Džejmi Li Kerits.

Komedija leta stiže iz Dizni studija. Inspirisana jednom od najvećih atrakcija u zabavnom parku Diznilendu, najnovija komedija sa elementima fantazije „Ukleta kuća“ (Haunted Mansion) stiže u Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac” u četvrtak, 31. avgusta i u petak, 1. septembra sa početkom u 20.00 sati.

Diznijeva priča o ženi i njenom sinu koji dovode u svoju kuću nekoliko takozvanih eksperata za mistične pojave kako bi im pomogli da se oslobode natprirodnih pojava snimljena je prema ideji originalne Uklete kuće koja se nalazi u zabavnom parku u Diznilendu i koju, tokom godine, poseti veliki broj fanova.

Komedija reditelja Džastina Simijena (Justin Simien) u kojoj je predstavljeno mnogo akcije, specijalnih efekta izduženih hodnika, letećih predmeta i komičnih dijaloga imala je svoju prvu, istoimenu verziju 2003. godine kada je glavna uloga poverena Ediju Marfiju, dok je sada, u najnovijem Simijenovom ostvarenju prisutan veliki broj poznatih imena.

Povodom jake glumačke ekipe koja je oživela živopisne likove prikazujući njihove ekscentričnosti i specifičnosti, a koju čine Rosario Doson, Deni DeVito, Oven Vilson, Džared Leto, Vinona Rajder, Džejmi Li Kertis i drugi reditelj Simijen navodi da je reč o „Timu mojih snova.“

SKC”Obrenovac” četvrtak, 31. avgusta i petak, 1. septembra od 20.00 sati.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto:Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *