KONCERT GRUPE „PILOTI“ OSMOG MARTA U SKC OBRENOVAC

Ќoncert muzičke grupe ”Piloti” biće održan u velikoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u petak, 8. marta sa početkom u 20.00 sati.

Grupa PILOTI nastala je od muzičara iz grupe Kako, a u prvoj postavi bili su vođa grupe Zoran Kiki Lesendrić, Dragan Andrić, Goran Bogićević i Nenad Atanasijević . Svoj prvenac „Piloti“ objavili su 27. avgusta 1981. godine.

Zoran Kiki Lesendrić je tokom karijere radio pesme i za druge poznate domaće izvodjače: Zdravka Čolića, Viktoriju, Marinu Perazić, Dejana Cukića i druge. Radio je muziku za filmove “Zaboravljeni”, “Pun mesec nad Beogradom” i “Balkanska pravila”. Takodje, komponovao je muziku i za pojedine grčke izvodjače.

Nakon šest godina studijske pauze Kiki Lesendrić i „Piloti“ izdaju novi, dvanaesti, album 2022. godine u izdanju PGP-RTS-a. Na muzičku scenu stiglo je novih deset pesama sa albuma pod imenom „Mali tragovi na nebu“.Da su ostavili trag najbolje objašnjavaju stihovi kojim su Kiki i „Piloti“ otvorili novi album, a oni glase: „Život je bio lep, hteli smo gitarama da menjamo svet“. Tako pevaju o 1981. godini kada je za njih sve počelo i vraćaju verne slušaoce na sam početak njihove plodonosne karijere.

„Ne veruj u idole“, „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Leto“, „Kada sanjamo“, „Čini mi se da“, „Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve“, „Neka te bog čuva za mene“,“Tajna je u tebi skrivena“, „Negde duboko tu“, „Neverna si“, „Pijana noć“, „Đavo“, „Sećam se te godine“, „Kako si lepa“, „Neverna si..samo su neki od neprolaznih hitova grupe Piloti.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”’Obrenovac”.

Cena ulaznice za parter je 1.300 dinara, a za balkon 1.100 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: ATA images, Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *