MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM 2024

Gradska opština Obrenovac ove godine, kao i prethodnih godina za obrenovačke poljoprivrednike organizovaće besplatan odlazak na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, koji će biti održan od 18. do 23. maja.

Iz Kancelarije za poljoprivredu opštine Obrenovac pozivaju poljoprivrednike zainteresovane za posetu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, da podnesu prijave.

– Na ovom sajmu pored naše države predstaviće se i zemlje iz regiona, koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Svi poljoprivredni proizvođači zainteresovani za odlazak na sajam, mogu se javiti u Kancelariji za poljoprivredu svakog radnog dana do 20. maja i to u periodu od 7.30 do 15.30 sati – rekla je Jelena Muškinja iz Kancelarije za poljoprivredu opštine Obrenovac.

Gradska opština Obrenovac snosiće troškove organizacije prevoza, dok će poljoprivrednici koji se prijave za odlazak na Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu plaćati samo ulaznicu za ovaj događaj.

– Grupna ulaznica je 600,00 dinara, međutim penzioneri će plaćati ulaz 400,00 dinara. U zavisnosti od prijava, organizovaćemo plan puta, a podsetiću da je odlazak na ovaj događaj najavljen za četvrtak, 23. maj u 8.00 sati – navela je Muškinja.

Izvor : obrenovac.rs

Foto : obrenovac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *