NA SNAZI NOVI RED VOŽNJE

U skladu sa potrebama građana Obrenovca, na zahtev Gradske opštine Obrenovac, od strane Sekretarijata za javni prevoz korigovani su polasci na pojedinim autobuskim linijama, uvedeni novi polasci i na snazi je novi red vožnje.

Na liniji 860 MV zbog povećanog broja putnika u jutarnjem i popodnevnom špicu uvedeno 14 novih polazaka.

Za autobusku liniju 860G je izmena trase u delu od Hotela do raskrsnice ulica Miloša Obrenovića i Ljube Nenadovića, tako da saobraća preko Bazena, stajališta Dudovi, do Autobuske stanice Lasta, pa dalje preko stajališta OŠ JJ Zmaj i dalje ustaljenom trasom.

Kada je u pitanju linija 901 Belo polje (okretnica)-Zabrežje, došlo je takođe do izmene u trasi ali i vremenima polazaka, što je usklađeno sa zahtevima građana Belog polja kao i đacima osnovnih škola. Tako sada vozila saobraćaju sa Belog polja ka Zabrežju, od stanice Belo polje okretnice, ka raskrsnici kod Rončevića skreću levo, potom preko kružnog puta vraćaju se na Okretnicu sa koje nastavljaju za Zabrežje. U povratku, sa Zabrežja do Belog polja, kod Rončevića vozilo skreće se desno i kruži do okretnice Belo polje koja je i završna stanica. Ostatak trase je ostao nepromenjen.

Liniji GSO 1 od Bore Kečića koja je 16.septembra produžena do Mladosti, dodata tri nova polaska u 03:20 i 22:30 i sa Mladosti u 4:15.

U novi red vođnje za liniju 975 vraćeni stari poslaci u 9 i 11 časova.
Vraćen rani jutarnji polazak iz Vukićevice preko Orašca (put ka školi i put ka farmi).
Na linijama iz Konatica, Baljevca, Zvečke, Stublina, Piromana uvedeni su dodatni polasci.
Od 27.novembra zbog mosta nebezbednog za autobuski saobraćaj uvode se linije: U1 Ušće, Skela okretnica, glavna stanica, U2 Ušće Gola Bara preko Ratara i Brgulica, Krtinske, Urovaca, TENT A do fabrike Mei Ta.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 011/8721- 284.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *