NASTAVAK PROJEKTA „PUT DO SVAKE KUĆE“

Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim preduzećem za izgradnju Obrenovca nastavlja sprovođenje projekta ”Put do svake kuće”. 

Ovogodišnja akcija „Put do svake kuće“ krenula je iz MZ Barič, a nastaviće se širom opštine po prioritetima koje su dostavile mesne zajednice.
Radove u ulicama Mihaila Obrenovića, Kapetana Teofilovića i Nikole Baševića u Bariču obišao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević  i naglasio važnost ovog projekta za stanovnike mesnih zajednica.


„Pored ovih radova imaćemo još radova kada je u pitanju asfaltiranje ne samo nekategorisanih puteva, već i gradskih i republičkih saobraćajnica, koje su veoma bitne za odvijanje saobraćaja, kako kod nas u Obrenovcu, tako i za ostatak države“, rekao je Stanojević.

Predsednik opštine je naglasio da će mašine ući u svako selo kako bi svi dostavljeni zahtevi mesnih zajednica za asfaltiranje, a koji se uklapaju u budžet, bili što pre realizovani i dodao da će se ova praksa nastaviti kako bi cela teritorija opštine bila premrežena putnom mrežom.

Asfaltiranje se obavlja prema utvrđenom planu i prema prioritetima koje su dostavili Saveti mesnih zajednica.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *