NOVA DEČJA IGRALIŠTA U BARIČU

U mesnoj zajednici Barič, mališanima su od danas na raspolaganju tri nova dečja igrališta. Na zahtev stanovnika Bariča, rekonstruisan mobilijar iz starog vrtića „Kolibri“, postavljen u dvorištu mesne zajednice, u naselju Kolonija i na kraju Beogradske ulice.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, sa svojim saradnicima, posetio je igrališta u Bariču i tom prilikom najavio da je ovo samo početak niza obnove dečjih igrališta i da se očekuju radovi u naseljima Sunce, Rojkovac, Dudovi, u Drugoj mesnoj zajednici, naselju Sava i u centru grada.

„Ono što smo obećali našim sugrađanima, upravo ćemo to sprovesti u naredna dva meseca, ali i u narednoj godini planiramo da nastavimo sa ovim poslom kako bi u nekom doglednom periodu u svakom selu mogli da se pohvalimo sa nečim ovakvim, kako bi deca bilo da su u Maloj Moštanici, Bariču ili Stublinama imali adekvatne prostore za igru i odrastanje.“ – rekao je Stanojević.

Iz JKP Obrenovac kažu da se posebno misli na bezbednost dece, korisnika ovog igrališta, pa će zbog toga na ovom prostoru biti postavljena tartan podloga i igralište će biti osvetljeno.

„Ono što je zadatak Javnog komunalnog preduzeća da u jesenjem periodu, zimskom periodu uđemo na svako dečje igralište, popravimo sve elemente, nešto ćemo popravljati u radionici, nešto na licu mesta. U svakom slučaju, svako dečje igralište će do proleća biti popravljeno, deci na usluzi, tako da očekujemo što više dece, a mi ćemo se potruditi, kao Javno komunalno preduzeće, što je i naša obaveza, da sve to pre svega bude bezbedno za svu decu.“ – rekao je direktor JKP Obrenovac, Milan Marošanin.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *