NOVA NADSTREŠNICA ZA FK „RVATI“

Juče su izvođeni radovi na uređenju prostorija fudbalskog kluba ”Rvati”, kao i prostora oko fudbalskog terena. Izgrađena je nova nadstrešnica koja će biti od pomoći igračima i publici. Radove je obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Predsednik FK ”Rvati” Dušan Berić zahvalio je predstavnicima Saveta mesne zajednice Rvati koji su inicirali da klub dobije nove prostorije, ali i što su bili inicijatori radova na uređenju prostora oko terena. Takođe zahvalnost je ovom prilikom uputio i direktoru PD ”Pro Tent” Slobodanu Vujičiću.

Stanojević je naglasio značaj preduzeća koja pokazuju izvesnu društvenu odgovornost i imaju u vidu potrebe zajednice.

– PD ”Pro Tent” je u poslednjem periodu donirao sprave za dečija igrališta, što je dobar primer za druge kompanije. Ovom prilikom pozvao bih i druge firme koje posluju u Obrenovcu da se uključe u ovakve i slične akcije, koje bi značile lokalnom stanovništu. Zahvalio bih radnicima ”Pro Tenta” koji su danas završili izgradnju nadstrešnice na ovom fudalskom igralištu – rekao je Stanojević.

On je naglasio da je od izuzetnog značaja kontinuirana briga o građanima, kako bi se uspostavili jednaki uslovi za razvoj za sve gađane, bez obzira na njihova interesovanja ili neke druge specifičnosti kartkteristične za neku društvenu grupu.

– Ovom prilikom podsetio bih da smo prošle godine završili veliki projekat kada je u pitanju FK ”Strelac” iz Mislođina, koji je tom prilikom dobio savremenu zgradu. Takođe, bilo je još projekata koji su finansirani iz budžeta Gradske opštine Obrenovac, a doprineli su razvoju sporta na teritoriji naše opštine. Pored toga, neki sportski klubovi predstavili su nam neke od zahteva, na čijem rešavanju ćemo raditi u narednom periodu – naveo je Stanojević.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *