NOVI GOLOVI ZA FUDBALSKI KLUB „RVATI“

Predstavnici Gradske opštine Obrenovac posetili su talentovanu decu koja treniraju u školi fudbala Rvati i tom prilikom im uručili nove golove koji su stigli zahvaljujuću mesnoj zajednici i Sportskom savezu.

„Trenutno brojimo oko 50 mališana, a planiramo da otvorimo i novu školicu fudbala za dečake koji su mladji od deset godina i sa njima će raditi stručniji treeneri koje ćemo mi dovesti. Pre svega nama je cilj ovde da deca nauče šta je to drugarstvo, da kroz ove treninge steknu neku radnu naviku. Naravno, glavna obaveza u njihovom uzrastu jeste škola i treba da budu posvećeni školi. Mislim da ovi treninzi“ – rekao je Milan Joksović, trener FK Rvati.

 Cilj Komisije za sport je da se dodatno ulaže u infrastrukturu kako bi se deci obezbedili bolji uslovi za treniranje.

Prema rečima Igora Vjetrovića iz Komisije za sport GO Obrenovac posao ove komisije je da početkom sezone obilazi sve klubove sa teritorije opštine.

„Pred kraj prethodne sezone imali smo dogovor sa mesnom zajednicom Rvati da zajedničkim snagama pokušamo da doniramo dva gola kako bi Fudbalski klub Rvati unapredio svoj trenažni proces što se tiče omladinskog sporta.“ – rekao je Vjetrović.

Nema sumnje da će pomenuti golovi dodatno obogatiti njihov rad na treningu i poslužiti im da ostvare što bolje rezultate u ligama FSO Obrenovac. Mladje selekcije FK Rvati će se u predstojećoj sezoni takmičiti u beogradskoj ligi. Prve utakmice na programu su za dve nedelje a u radu sa decom učestvuju mladi treneri Milan Đuričić i Milan Joksović.

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto:lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *