NOVI PROGRAMI OVE NEDELJE NA „OBRENOVAČKOM LETU“

Publika je u protekle dve nedelje uživala u brojnim kulturnim događajima održanim u okviru tradicionalne manifestacija ”Obrenovačko kulturno leto” koju organizuje Gradska opština Obrenovac. Komisija za kulturu opštine Obrenovac pripremila je raznovrstan program namenjen svim generacijama, a tokom ove nedelje publika će biti u prilici da uživa u tri programa.

U utorak 18. jula od 20 časova u novoj zgradi biblioteke biće odigrana urnebesna komedija ” Kako sam se nadala, dobro sam se udala” sa našim proslavljenim komičarima Natašom Aksentijević i Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama.

Predstava na duhovit i dopadljiv način govori o životnom putu jedne sasvim obične žene u potrazi za savršenom ljubavlju i tipičnim muškarcima koje je na tom putu susretala.
Duhovit i pomalo tragikomičan tekst Dušana Jankovića podseća sve nas na svakodnevne probleme, izazove i velika zadovoljstva kroz koje u potrazi za idealnom vezom prolazimo. Predstava koja će vas tereti do suza, što od smeha što od sentimentalnosti garantuje odličan provod posle koga ćete se sigurno osećati dobro i shvatiti da bez obzira kroz šta ste prolazili u životu niste pogrešili.

U petak, 21. jula na bini pod platanima, ljubitelji rok zvuka imaće priliku da se zabave i uživaju u dobroj atmosferi za koju će biti zaslužna grupa ”Blue Moon”.

Za najmlađe sugrađane u novoj zgradi biblioteke ”Vlada Aksentijević” u subotu, 22. jula sa početkom u 18.00 sati biće odigrana pozorišna predstava ”Eko zakletva” koja osvešćuje decu o problemu zagađenja prirode.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *