NOVI SADRŽAJI AVANTURA PARKA U ZABRANU

Uređenost i veličina jedne zajednice ogleda se u njenom odnosu prema najmlađima, a sudeći prema viđenom opština Obrenovac svoje najmlađe sugrađane redovno obraduje nečim novim, korisnim kako za fizički, tako i za umni razvoj. Tako su mališani koji su se danas zatekli u Zabranu imali priliku da uživaju u novim sadržajima Avantura parka.

Sadržaji Avantura parka u Zabranu već nekoliko letnjih sezona unazad, neki su od najposećenijih atrakcija u opštini Obrenovac.

Zahvaljujući sredstvima koje je obezbedio Sekretarijat za zaštitu životne sredine, na inicijativu Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine, od danas je Avantura park upotpunjen novim sadržajima. Deci su potpuno besplatno na raspolaganju tjubing staza, mini golf i dve tramboline. Otvaranju su prisustvovali i predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

„Jedna sjajna prilika da se izađe u prirodu, da se deca dovedu na ovako jedno divno mesto i da se, ne samo deca, nego i roditelji provedu lepo. Dugujemo veliku zahvalnost Gradskom Sekretarijatu za zaštitu životne sredine koji nas je podržavao u svakoj od ovih naših ideja i od početka kada smo imali inicijalnu ideju da pravimo Avantura park oni su prvu investiciju ovde doveli i evo sad smo, uz pomoć njih, zaokružili priču.“ – rekao je Svetozar Andrić, direktor JPZŽS.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević, naglasio je da je obrenovački Avantura park jedinstven po tome što su svi sadržaji besplatni i izrazio zadovoljstvo činjenicom da su deca oduševljeno reagovala na nove sadržaje.

Avantura park biće otvoren sve dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto:lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *