NOVI SUDOVI ZA ODLAGANJE KOMUNALNOG OTPADA U NASELJU KOLONIJA

U neposrednoj blizini novoizgrađenog objekta vrtića ”Kolibri” postavljene su kante za odlaganje komunalnog otpada. Kante su postavljene i na nekoliko mesta duž Radničke ulice na kojoj su u prethodnom periodu izvođeni radovi na rekonstrukciji. Naselje Kolonija u mesnoj zajednici Barič obišao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” Milan Marošanin naglasio je da Gradska opština Obrenovac i Savet mesne zajednice Barič odnose zasluge za potpuno novi izgled naselja Kolonija.

– Sve novine poput novog objekta vrtića ”Kolibri”, novog sportskog terena, kao i novih elemenata dečijeg igrališta inicirali su i učešće Javnog komunalnog preduzeća u uređenju prostora ovog naselja. Uz asfaltiranje kružnog puta u Koloniji, urađene su i niše gde će Javno komunalno preduzeće postaviti nove sudove za odlaganje smeća. Uz postojećih 18 sudova, dodato je još osam plastičnih, što nije kraj – rekao je Marošanin.On je ovom prilikom najavio i neke izmene u načinu odlaganja i odnošenja komunalnog otpada.

– Po početku nove grejne sezone, naši sugrađani koji žive u mesnoj zajednici Barič, u naselju Kolonija, moraće pepeo koji budu iznosili iz svojih stanova, pre svega da ohlade i smeste u džakove – naveo je Marošanin.

– U ovom naselju, zgrade su stare, te je neophodno uređenje, odnosno sanacija ovih stambenih objekata. Međutim, Gradska opština Obrenovac biće podrška našim sugrađanima, kada po otvaranju konkursa budu aplicirali za pomoćna sredstva u vezi sa sanacijom stambenih objekata. Takođe, preko sportskih saveza uspeli smo da nabavimo i pojedine rekvizite za dečije igralište, tako da se u narednom periodu očekuje i uređenje prostora za igru najmlađih – rekao je Miloš Stanojević, predsednik GO Obrenovac.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *