NOVOGODIŠNJI KONCERT BALETSKOG STUDIJA „IDEA“ U SKC OBRENOVAC

Tradicionalni svečani novogodišnji koncert Baletskog studija „IDEA“ održaće se 15. decembra u Sportsko kulturnom centru Obrenovac sa početkom u 19:30 časova.

„Sve ove godine obeležene su čestim koncertima, gostovanjima na festivalima i takmičenjima. Bili smo učesnici revijalnih programa na mnogim sportskim manifestacijama, evropskim i svetskim prvenstvima u modernom baletu, snimali smo televizijske emisije, učestvovali u predstavama… Naš rad i kreativnost doživeli su potpunu afirmaciju 2007. godine u kojoj juniorska selekcija obrenovačkih balerina osvaja 1. mesto na Evropskom prvenstvu u Moskvi sa koreografijom „Olimpijske igre“. Kao solista Dunja Stanković osvaja zlatnu medalju. Ponosno, i sa velikom radošću, naše su balerine pevale državnu himnu nekoliko puta i držale Evropsko zlato.“ – Baletski studio IDEA.

Baletski studio „IDEA“ osnovan je 1994. godine i ono čime se naročito ponosi jesu brojni igrači koji su uz pomoć ohrabrenja i znanja koja su ovde stekli svoje plesačke karijere razvili širom sveta. Školu uspešno vodi diplomirani istoričar umetnosti, Aleksandra Stojanović.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Baletski studio „IDEA“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *