OBRENOVAC – GRAD OTVORENOG SRCA


Gradski trg u Obrenovcu ponovo je okupio sve one koji se raduju novogodišnjem druženju, pesmi, igri. Tradicionalna manifestacija „Obrenovac – grad otvorenog srca“, za čiju se ogranizaciju i ovog puta pobrinula Gradska opština Obrenovac, obeležila je početak 2024. godine.

Na pozornici na gradskom trgu smenjivali su se lokalni izvođači, muzičari, plesači, glumci, a najmlađe posetioce zabavili su mnogobrojni animatori, klovnovi i mađioničari. Posebno iznaneđenje bili su klovnovi i Deda Mrazevi na motorima, čiji su dolazak propratili podela paketića i fotografisanje.

Građani Obrenovca su još jednom pokazali vernost održavanju ove manifestacije, jer je, kako i sami kažu, program koncipiran tako da uživaju i mlađi i stariji.

Na gradskom trgu i ove godine, tokom manifestacije ”Obrenovac – grad otvorenog srca”. pored suvenira sa motivima Obrenovca bile su izložene i fotografije nastale na prošlogodišnjoj manifestaciji, a posetioci su imati priliku da fotografije i ponesu za sobom.

„Obrenovac – grad otvorenog srca“ je manifestacija kroz koju se svake godine provlači i humanitarna nota, a ovom prilikom prikupljana su sredstva za sugrađane kojima je pomoć potrebna.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *