ODRŽAN SAJAM SPORTA U OBRENOVCU

U organizaciji Sportskog saveza Beograda i GO Obrenovac, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, održan je Sajam sporta Gradske opštine Obrenovac. Projekat opštinskih sajmova sporta, čiji je nosilac Sportski savez Beograda ima za cilj uključivanje što većeg broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha, stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Ovom prilikom predstavljeni su sportski klubovi koji su aktivni na teritoriji opštine Obrenovac. Događaju su prisustvovali predškolci i učenici obrenovačkih osnovnih škola.

– Održan je 3. po redu Sajam sporta u Obrenovcu. Sportska hala je bila puna mališana koji su se ovom prilikom upoznali sa brojnim sportskim disciplinama. Svi sportski klubovi koji su aktivni na teritoriji naše opštine, danas su bili u hali, njihovi predstavnici družili su se sa mališanima koji su posetili ovaj događaj i predstavili sportove najmlađima – rekao je Stanojević.

On je ovom prilikom podsetio na program Gradske opštine Obrenovac ”Eko dinar”, koji podrazumeva mogućnosti besplatnog bavljenja sportom za decu uzrasta od 10 do 18 godina.

Predsednik Sportskog saveza Beograda Nebojša Jevremović naglasio je, da je ove godine Sajam sporta posetio veći broj dece, te da će se ova manifestacija održati u 17 opština.

Na ovogodišnjem Sajmu sporta u Obrenovcu najmlađi posetioci, ali i ostali građani mogli su na postavljenim štandovima da se upoznaju sa dostignućima i radom najvećeg dela obrenovačkih klubova.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *