ODRŽAN TREĆI „ART OF DANCE“ FESTIVAL

U organizaciji baletskog studija „Idea“ u Obrenovcu je održan treći Međunarodni plesni festival ,,Art of dance″.

Medjunarodna plesna manifestacija, revijalnog i takmičarskog karaktera, okupila je ove godine oko 1200 učesnika iz 25 plesnih klubova.


Sportsko kulturni centar Obrenovac je još jednom uspešno ispunio sve zahteve organizacije ovakvog dogadjaja.


Korišćene su velika i mala sala, kao i sav ostali mogući prostor našeg kulturno-sportskog objekta.
Gradska opština Obrenovac je vođena značajem ovakve vrste promocije našeg grada i baleta, pomogla organizaciju festivala.


Najzaslužnija osoba za organizaciju festivala i razvoj baleta u Obrenovcu Aleksandra Stojanović je za naš portal, izmedju ostalog, izjavila „Nisam ja jedina“ i iskoristila priliku da se zahvali svima koji su pomogli festival i učesnicima .

Ova sada već tradicionalna smotra najtalentovanijih igrača među decom i mladima, ima za cilj popularizaciju umetničke igre, prikaz dečijeg stvaralaštva i očuvanje umetnosti i pravih vrednosti.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

One thought on “ODRŽAN TREĆI „ART OF DANCE“ FESTIVAL

  1. Vrlo loša orgnizacija , zaista ne bih nikom preporučila da učestvuje ponovo na ovom mestu , kao da niste dočekivali roditelje, goste , gledaoce , već ste sve prisutne ponizili lošom organizacijom . A tek voditelj , glumica u maloj salli koja jevređala goste i nije znala ni plan ni program , ovo je nečuveno , i samo u Obrenovcu ovako

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *