OPŠTINI OBRENOVAC URUČENA ZLATNA PLAKETA ZA USPEŠNE AKCIJE DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

Institut za transfuziju krvi u Skupštini Grada Beograda, opštini Obrenovac uručio je zlatnu plaketu za uspešno organizovane akcije dobrovoljnog davanja krvi tokom tekuće godine. Ovo priznanje u ime sugrađana i dobrovoljnih davalaca krvi, primio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

– Zahvaljujući humanosti građana opštine Obrenovac, dostigli smo najviši nivo, ostavrili smo najviši rezultat, a sami tim omogućili smo i pomoć velikom broju ljudi – rekao je Stanojević.

Sekretar Crvenog krsta Obrenovac Divna Sokić iskoristila je priliku i zahvalila građanima Obrenovca, koji su se tokom godine odazivali na objavljene akcije dobrovoljnog davanja krvi.

– U proteklih 11 meseci tokom 60 akcija prikupljeno je 3264 jedinice krvi – navela je Sokić.

Direktorka Instituta za transfuziju krvi Vesna Mijucić izrazila je zahvalnost svim davaocima krvi, koji su se tokom ove kalendarske godine odazivali na pozive za dobrovoljno davanje krvi.

Predsednik privrenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić pozdravio je prisutne i zahvalio dobrovoljnim davaocima krvi koji davanjem krvi pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *