OTKLANJANJE POSLEDICA NEVREMENA

Ekipe obrenovačkih javnih preduzeća tokom jučerašnjeg dana sanirale su posledice nastale nakon jake oluje koja je zahvatila i područje opštine Obrenovac. Na terenu je bilo 10 ekipa koje su uklanjale oboreno drveće u naseljima Rojkovac, Ciglana, Sunce i Topolice. Posledice nevremena biće sanirane i u ostalim delovima grada.

Ivan Stojić, član Veća Gradske opštine Obrenovac je izjavio da su ekipe javnih preduzeća izašle na teren odmah po završetku nevremena.

– Danas smo sa 10 ekipa na 10 različitih lokacija u gradu, nalazimo se u naseljima Rojkovac, Ciglana, Sunce i Topolice. Saniramo one najveće posledice, odnosno drveće koje je palo. Plan je da nastavimo tokom dana i da naš grad ponovo bude čist i uredan kao što je bio – naveo je Stojić.


– Najveći problem je nastao u delovima grada gde su stabla oštetila napajanje strujom, što je uzrokovalo i otežano snabdevanje vodom. Radnici elektrodistribucije su u saradnji sa kolegama iz toplovoda dolazili do nepristupačnih terena kako bi otklonili sve kvarove – poručio je Stojić.

Izvor/foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *