POČELA SEZONA KUPANJA NA OBRENOVAČKIM BAZENIMA

U petak, 7. jula u 10.00 sati počela je sezona kupanja na otvorenim bazenima. Bazeni će za posetioce biti otvoreni svakog radnog dana od 10.00 do 19.00 sati, dok će vikendom bazeni raditi jdan sat duže, od 9.00 do 19.00 sati.

Direktor Javnog preduzeća Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac” Dušan Mitrović rekao je da će ove godine sezona kupanja na otvorenim bazenim početi nešto kasnije u odnosu na prethodne letnje sezone.

– Kao i svake godine, kupanje prvog radnog dana na otvorenim bazenima za sve posetioce biće besplatno. Bazen će raditi ustaljenim rasporedom, a utorkom i četvrtkom, kao i prethodnih godina biće organizovano noćno kupanje, međutim ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, trudićemo se da tokom nedelje organizujemo više termina noćnog kupanja na otvorenim bazenima – rekao je Mitrović.

Kartice za besplatno korišćenje bazena posetioci mogu upotrebiti svakog dana od 12.00 sati.

– Svakog dana i vikendom od 12.00 sati, posetioci uz karticu za besplatno korišćenjenje bazena mogu ulaziti na bazene, međutim pre 12.00 sati nije moguće uz karticu besplatno koristiti usluge bazena, budući da je nemoguće u to vreme na ulazu validirati ovu karticu. Ukoliko posetioci koji su karticom ušli na bazen, iz nekog razloga izađu sa bazena, istog dana sa istom karticom neće moći da se vrate i besplatno koriste usluge bazena. Ukoliko neko od građana nema karticu, kartu za bazene moguće je kupiti na blagajni.

Cena celodnevne karte je 450 dinara, dok je za kupovinu poludnevna karte od 14.30 sati, potrebno izdvojiti 300,00 dinara.

Posetiocima će i ove godine, u restoranu na bazenima za kupovinu biti dostupni hrana i piće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *