PODELJENA BESPLATNA AUTO SEDIŠTA ZA DECU

U prostorijama skupštinske sale uručeno je 122 besplatna auto sedišta roditeljima mališana sa teritorije GO Obrenovac. Ovu akciju sprovodi Komisija za bezbednost u saobraćaju GO Obrenovac u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević, naglasio je da će se i ubuduće nastaviti sa realizacijom projekta koji Gradska opština Obrenovac i Komisija za bezbdenost saobraćaja u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja sprovodi već godinama unazad. Auto sedišta namenjena su deci starosti do 36 meseci, a ova akcija deo je programa koji se odnosi na unapređenje bezbednosti saobraćaja.

Predsednik Komisije za bezbednost saobraćaja opštine Obrenovac Ivan Stojić istakao je, da roditelji u svakom trenutku mogu aplicirati za dodelu besplatnih auto sedišta, a jedini uslov, kako kaže, je da roditelji moraju podneti prijavu najkasnije 9 meseci od rođenja deteta.

Parovi koji se odluče da  postanu roditelji mogu da računaju na veću pomoć države, a podela besplatnih auto sedišta samo  je jedan u nizu podsticaja mladim bračnim parovima.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *