POETSKO MUZIČKI KABARE „ČEZNEM DA VAM KAŽEM“ U SKC OBRENOVAC

U pozorišnoj sali SKC“Obrenovac“ u četvrtak 23. novembra od 20 časova održaće se poetsko – muzički kabare „Čeznem da vam kažem“ u kom igra Milorad Dajmanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta.

Učestvuju:

Nataša Radovanović, sopran, stalna članica Opere Narodnog pozorišta u Beogradu

Pavle Joksimović, klavirska pratnja

Specijalni gosti: Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Iva Štrljić i Stevan Piale

Poetsko-muzički kabare „Čeznem da vam kažem” rodio se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika seti i oživi sećanja na neka druga vremena kojih se uglavnom sećamo sa setom.

Prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta Milorad Damjanović provešće publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom koja je na neki način obeležila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pesmama koje predstavljaju bisere srpske poezije.

„Čeznem da vam kažem” je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpevana kroz reči onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić…

Cene ulaznica:

Parter: 900 dinara

Balkon: 700 dinara

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *