POLJOPRIVREDNI VAŠAR U OBRENOVCU

Na prostoru Vašarišta u opštini Obrenovac, već 6 godina unazad svakog meseca održava se poljoprivredni vašar. Ove godine došlo je do nekih izmena u organizaciji samog događaja. Poljoprivredni vašar posetili su predstavnici Gradske opštine Obrenovac, Javnog komunalnog preduzeća i Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca.

Od ovog meseca, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj, a i zbog bezbednosti izlagača, svi koji izlažu na poljoprivrednom vašaru izmešteni su sa glavne saobraćajnice.

– Izlagači više neće biti smešteni uz samu saobraćajnicu, svi izlagači smešteni su na zelenu površinu uz novu putnu infrastrukturu – rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” Milan Marošanin.

Zakupci će za naredni mesec moći da zakupe prostor i time osiguraju mesto za izlaganje.
Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca u proteklom periodu izvodilo je radove na nasipanju pristupnih saobraćajnica na ovom prostoru.

– U prethodnom periodu na prostoru Vašarišta izvršili smo parcelisanje i nasipanje pristupnih saobraćajnica – naveo je direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *