POMOĆ ZA PORODICU POPOVIĆ IZ TRSTENICE

Porodicu Popović iz mesne zajednice Trstenica posetio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

Na lokalnoj televiziji MAG eitovana je emisija u kojoj je izneta priča o socijlno ugroženoj porodici Popović, nakon čega je pristizala pomoć sa različitih strana i iz svih delova Srbije i to u vidu namirnica, neophodne tehnike i potrebnih kućnih aparata.

Stanojević je sa porodicom Popović podelio saznanja o načinima na koje bi se mogli rešiti problemi sa kojima se ova porodica svakodnevno suočava.

Budući, da u domaćinstvu porodice Popović nedostaje voda i struja, neophodno je pronaći rešenja i zadovoljiti administrativne uslove, kako bi se obezbedili ovi osnovni resusrsi za normalno svakodnevno funkcionisanje jednog domaćinstva.

– Naš zadatak je da se bavimo svim građanima opštine. Kada sam za porodicu Popović čuo preko televizije MAG, poželeo sam, kao i mnogi, da pomognem porodici. Pre svega, pronalazili smo načine na koje bismo mogli rešiti goruće probleme ove porodice. Pre svega, trebalo bi rešiti problem snabdevanja električnom energijom. Dalje sledi sagledavanje svih problema koji otežavaju život ovoj porodici, nakon čega ćemo u saradnji sa Savetom mesne zajednice i ljudima dobre volje, donositi rešenja kako bismo olakšali život ovoj porodici, majci dva čoveka kojima je potrebna nega – rekao je Stanojević.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *