POZIV ZA PREDAVAČE KOJI ŽELE DA UČESTVUJU U REALIZACIJI KURSEVA STRANIH JEZIKA U OKVIRU PROGRAMA „OBRENOVAC – GRAD ZNANJA“

Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, već 14. godinu zaredom realizuje program “Obrenovac-grad znanja“. Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena.

Ovim putem pozivamo zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje kurseva jezika. Angažovanje predavača nije volonterski.

Sav materijal potreban za izvođenje kurseva obezbediće Kancelarija za mlade opštine Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno. Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristiće se prostori opštine i SKC-a u Obrenovcu.

Prijavu slati preko on line prijavnog formularа.

Rok za podnošenje prijava je 10. februar 2024. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl obrenovac.kzm@gmail.com

Izvor: KZM

Foto: KZM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *