PREDSTAVA „DEČIJE POVREDE“ U SKC OBRENOVAC

U pozorišnoj sali SKC Obrenovac u nedelju 04. februara 2024. godine u 20 časova biće odigrana predstava „Dečije povrede“.

Predstava „Dečije povrede“ je zanimljiva, neklasična ljubavna priča. Prati život dve odrasle osobe, pa i njihove ljubavne probleme od školske klupe do danas.U toj duodrami koja prikazuje toplu, ljudsku priču između dvoje naizgled sličnih individua, podjednako nesrećnih i usamljenih, koji se sreću tokom razdoblja od tri decenije, vodeće uloge tumače Vuk Kostić i Sloboda Mićalović.

– „Dečije povrede“ nisu klasična ljubavna priča. Već od prve scene, u školskoj ambulanti, pratimo devojčicu Kajlin, sa teškim bolom u stomaku i mračnim oblakom iznad njene glave, i Daga, dečkića koji se upravo sjurio sa krova škole biciklom – jasno nam je da naši junaci nisu tipična deca. Od njihove osme, do trideset osme godine, gledamo njihove susrete po raznim mestima za lečenje, uvek sa novim ožiljcima, i na telu i na duši. Kako da voliš nekoga, ako ne umeš da voliš sebe… Uz puno humora i tuge, jer maske uvek idu zajedno, pred nama se odvija priča o dvoje ljudi koji ne umeju ovaj svet. Ali, ko pa divan, ume – kaže reditelj Ivan Vuković.


Tekst: Džozef Radživ
Reditelj: Ivan Vuković

Karte po ceni od 1200 dinara su u prodaji na blagajni SKC Obrenovac.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *