PRIJEM PRVAKA ODRŽAN U OBRENOVAČKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA

U čast novih školaraca u obrenovačkim osnovnim školama održane su priredbe koje su za svoje nove drugare pripremili učenici starijih razreda. Radost i zbunjenost na licima prvačića, ponosne tate, zabrinute mame, bake i deke ispunili su dvorišta škola kako bi svojim mališanima dali podršku i ispratili ih put najvažnijeg, a ujedno i najlepšeg perioda u životu svakog čoveka.

Početak svakog septembra označava radost učenja, novih prijateljstava, odrastanja, života u školi, a to je sve posebno važno prvacima, novoj generaciji učenika koja uvek iznova podmlađuje školu.

Direktori škola pozdravili su đake prvake i poželeli im uspešan početak školovanja.

Najstarija obrenovačka osnovna škola „Prva obrenovačka osnovna škola“ koja sledeće godine obeležava dva veka postojanja, otvorila je svoja vrata i ove školske godine dočekala 102 đaka prvaka.

U Osnovnu školu „Posavski partizani“ upisano je 94 prvaka koji će biti raspoređeni u četiri odeljenja u matičnoj školi i u jednom kombinovanom odeljenju na Zabrežju.

U školske klupe najveće osnovna škola na teritoriji Gradske opštine Obrenovac „Jovan Jovanović Zmaj“ ove školske godine sešće 196 prvaka.

Osnovna škola „Jefimija“ upriličila je prijem za 98 novih učenika u četiri odeljenja.

Svečanom prijemu prvaka prisustvovali su i predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

SREĆNO PRVACI!!!

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto:lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *