PUPS:GLAS ZA LISTU „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE“ ZA DOSTOJANSTVO PENZIONERA SRBIJE

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) održala je juče predizborni skup u Obrenovcu sa pripadnicima PUPS-ove Ženske mreže.

„Ovo je jedinstven i do sada neviđen skup od čak sedam stotina žena na jednom mestu ovde u Obrenovcu. One su deo dobro poznate PUPS- ove Ženske mreže, naša uzdanica i temelj decembarskog triumfa liste br 1 „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, poručio je Milan Krkobabić, lider Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije juče na predizbornom skupu u Obrenovcu.

Prisutnim damama, članicama Ženske mreže PUPS-a obratile su se predsednica Ženske mreže Mira Jovanović i predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović. Gospođa Belanović je pozvala Beograđanke, posebno one u penziji, ali i njihove ćerke i unuke da daju punu podršku  PUPS-u i listi broj 1- „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

U ime koalicionog partnera PUPS-a, Srpske Lige prisutnima se obratio predsednik Aleksandar Đurđev koji je istakao da Srbija i njena sela predstavljaju neraskidivo jedinstvo i da su srpska sela najvitalniji i najdragoceniji deo srpske države.

Skup je vodio potpredsednik PUPS- a i šef poslaničke grupe Stefan Krkobabić.

Prepunoj sali obratili su se članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a: zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednici Vladan Đukić, Risto Kostov, Dragan Marković Markoni, predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović i predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski.

Izvor: Tanjug

Foto:Tanjug, Emil Vaš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *