RADOVI NA ASFALTIRANJU PUTA U STUBLINAMA

Nastavljaju se radovi na asfaltiranju ulica na teritoriji opštine Obrenovac. U toku su građevinski radovi na asfaltiranju Ulice Milke Marković u mesnoj zajednici Stubline. Radove na asfaltiranju ovog putnog pravca obišli su predstavnici Grada Beograda i Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević ovom prilikom podsetio je, da je ovo jedna od putnih deonica, asfaltirana sredstvima Grada Beograda.

– U prethodom periodu završili smo radove na Nemanjinoj ulici, kao i u nastavku na Ulici Bogoljuba Uroševića Crnog. Pored toga, izvođeni su radovi na asfaltiranju u mesnim zajednicama Konatice, Jasenak, Barič, Trstenica. Pored toga, ove godine sprovodili smo i naš dobro poznat projekat ”Asfalt do svake kuće”, gde smo prema zahtevima Saveta mesnih zajednica izvodili građevinske radove – naveo je Stanojević.

Do kraj godine predviđeno je asfaltiranje još nekoliko ulica sredstvima Grada Beograda.

– Nakon ove putne deonice, građevinske mašine preseliće se na prostor Male Moštanice, gde će biti urađena Moštanička ulica, odnosno veza između ove mesne zajednice i Rutske, potom radiće se na izgradnji Ratarske ulice koja povezuje Ratare i donji kraj Grabovca. Radiće se na izgradnji Ulice JNA u Skeli, od trafoa do Šabačkog puta – rekao je gradski menadžer Miroslav Čučković.

Pored radova na izgardnji i rekonstrukciji putne mreže, do kraja godine predviđeno je i ulaganje sredstava u izgradnju trotoara.


– Kako su putevi u velikom broju obnovljeni, došlo je vreme da odvojimo sredstva za rekonstrukciju trotara. S tim u vezi, planiramo rekonstrukciju duž Šabačkog puta, Ulice Prote Mateje Nenadović, takođe i trotar od centra Skele do prodavnice Palež – naveo je Čučković.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *