RADOVI NA ASFALTIRANJU U JASENKU

Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim preduzećem za izgradnju Obrenovca nastavlja sprovođenje projekta ”Put do svake kuće”.

Radove na izgradnji putne infrastrukture u Jasenku posetio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima i ovom prilikom istakao značaj saobraćajnice na kojoj se izvode radovi.

– Ovo je putni pravac koji vodi ka seoskom groblju, kako ljudi posećuju groblja ovaj put je jedan od važnijih putnih deonica u selu. Radovi na asfaltiranju izvode se u skladu sa prioritetima koje su postavili Saveti mesnih zajednica. Takođe, ovom prilikom naglasio bih, da će i radovi na izgradnji parkinga kod crkve u mesnoj zajednici Barič, koji su odloženi pre nekoliko dana, biti završeni tokom sutrašnjeg dana – rekao je Stanojević.

Predsednik opštine je naglasio da će u narednim danima mašine ući u svako selo kako bi svi dostavljeni zahtevi mesnih zajednica za asfaltiranje, a koji se uklapaju u budžet, bili što pre realizovani i dodao da će se ova praksa nastaviti kako bi cela teritorija opštine bila premrežena putnom mrežom.

Asfaltiranje se obavlja prema utvrđenom planu i prema prioritetima koje su dostavili Saveti mesnih zajednica.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *