RADOVI NA UREĐENJU DVORIŠTA VRTIĆA „ZEKA“

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević, prilikom obilaska radova na uređenju vrtića „Zeka“, izjavio je da opština Obrenovac zajedno sa preduzećem ”Pro Tent” uređuje ovaj vrtić .

Radovi koje izvodi PD “Pro Tent” obuhvataju betoniranje staza, zamenu mobilijara, farbanje ograde, postavljanje tartan podloge na igralištu, kao i rušenje starog dela balon hale, čime će se prostor za igru dodatno proširiti. U toku sleće godine, u cilju povećanja kapaciteta za dodatnih 100 mesta, planirana je i dogradnja vrtića.

„Na ovaj način mališanima ćemo pružiti bolje uslove za njihovo igranje i odrastanje ovde. Ono što je bio zahtev ne samo vrtića već i osnovne škole ”Posavski partizani” jeste uređenje ovog dela ispred vrtića i to smo zajedno sa našim javnim preduzećima uspeli da rešimo kako bi dvorište bilo što bezbednije za decu i oni sada tu mogu da prolaze i da se igraju, Sledeća godina je jako važna za sam vrtić iz prostoga razloga, mi pripremamo dokumentaciju za nadogradnju samog vrtića i nakon toga očekujemo da će grad Beograd raspisati javnu nabavku, a kasnije ćemo dobiti i izvođača za same radove. Očekuje nas povećanje kapaciteta ovog vrtića i ono što je bitno je da ćemo tokom sledeće godine dobiti dodatne kapacitete u Bariču, tu ne stajemo i mi moramo voditi računa o seoskim mesnim zajednicama kao što je Draževac gde gravitira veliki broj dece upravo to nam je sledeći korak kada je u pitanju povećanje kapaciteta vrtića u Obrenovcu. – rekao je Stanojević.

Ovde je postojala inicijativa velikog broja roditelja za vrtić ”Zeka” u koji nije dugo godina ulagano. Mi kao najjača kompanija na teritoriji opštine Obrenovac izlazimo u susret, nadamo se da će i u nekom narednom periodu biti prilike da se na ovakav način odužimo lokalnoj zajednici – naveo je Vujičić.

Miloš Desančić, direktor PU ”Perka Vićentijević” se zahvalio Gradskoj opštini Obrenovac, preduzeću ”Pro Tent” i ostalim javnim preduzećima.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *