RADOVI U ULICI „14.OKTOBAR“ U MUZIČKOJ KOLONIJI

U naselju ”Muzička kolonija” radi se na rekonstrukciji raskrsnice ulica Vojvode Mišića i 14. oktobar, kao i na krpljenju rupa u Ulici 14. oktobar. Radove u ovom delu opštine obišao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Radove na izgradnji i rekonstrukiji putne infrastrukture izvode Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeća za izgradnju Obrenovca.

– Saobraćajnica u naselju ”Muzička kolonija” asfaltirana je pre 20-ak godina, kolovoz je u lošem stanju. Ulica 14. okotobar ovom prilikom neće biti u potpunosti rekonstruisana, jer se u narednom periodu planiraju radovi na izgradnji Treće magistrale toplovoda na ovoj putnoj deonici – naveo je direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić.

Radovi na rekonstrukciji ove ulice uticaće na povećanje nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

– Za početak biće asfaltiran ulaz u naselje ”Kolonija”, budući da je ovaj deo puta bio u jako lošem stanju. Međutim u Ulici 14. okotobar biće zakrpljene rupe, što će građanima omogućiti lakšu i bezbedniju vožnju – rekao je predsednik Skupštine opštine Obrenovac Milorad Janković.

U naselju Muzička kolonija u narednom periodu izvodiće se radovi na izgradnji mreže toplovoda.

– Nakon radova na izgradnji nedostajuće infrastrukture, radiće se na potpunoj rekonstrukciji ulice. Dolaskom Treće magistrale toplovoda, ovaj deo naselja ”Muzička kolonija” biće priključen na mrežu toplovoda – rekao je Stanojević.

Ovom prilikom najavljeni su radovi na izgradnji putne infrastrukture u mesnim zajednicama Jasenak, Zvečka i Draževac.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *