SINHRONIZOVANI CRTANI FILM „ŽELJA“ U SKC OBRENOVAC

Sinhronizovani crtani film „Želja“ biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 25.novembra i u nedelju, 26. novembra sa početkom u 18.00 sati.

Iz uvaženog američkog filmskog studija koji je pred bioskopsku publiku doneo pregršt uspešnih naslova, među kojima samo poslednjih godina animacije i filmove „Vajana“, „Kralj lavova“, „Enkanto“, „Lepotica i Zver“, sada kada se proslavlja 100 godina postojanja animiranih i crtanih priča, dolazi potpuno nova bajka.

Reditelj Kris Bak (Chris Buck), dobitnik nagrade Oskar za jednu od najpopularnijih animacija „Zaleđeno kraljevstvo“, ovekovečio je potpuno novu i originalnu Diznijevu junakinju Ašu, šarmantnu devojku britkog uma koja živi nedaleko od Iberijskog poluostrva.

„Naša junakinja Aša živi u Rosasu, poznatom kao carstvo želja,“ rekao je reditelj Bak, „Ljudi dolaze sa svih strana kako bi zamislili želju pred magičnim kraljem koji im obećava da će se želja jednog dana ispuniti.“

Smeštena u magičnom carstvu Rosas, priča „Želja“ nas upoznaje sa Ašom, optimističnom devojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici.

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije.

Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *