TRADICIONALNA MANIFESTACIJA „OBRENOVAČKO LETO“

Tradicionalna manifestacija Gradske opštine Obrenovac i Komisije za kulturu opštine Obrenovac ”Obrenovačko leto” biće održana i ove godine. Program manifestacije čini će raznovrsni kulturni i zabavni sadržaji za publiku različitih uzrasnih kategorija.

Ovogodišnja manifestacija ”Obrenovačko leto” počinje danas pozorišnom predstavom ”Kao da sam te sanjao” Pozorišta na Terazijama. Predstava će biti odigrana na letnjoj sceni obrenovačke banje sa početkom u 20.30 sati.

– Uživaćemo u večeri ljubavi i muzike. Koristim priliku da pozovem sve građane koji žele da pogledaju predstavu koju će izvesti glumci Pozorišta na Terazijama, da dođu i uživaju u kabaretskoj večeri – rekao je predsednik Komsije za kulturu Zoran Ćorlomanović.

U sredu, 3. jula sa početkom u 19.00 sati u dvorištu Miloševog konaka za najmlađu publiku biće izvedena predstava ”Crvenkapa” .

Ćorlomanović je najavio za predstojeći period mnogobrojne sadžaje za decu, predstave za decu, lutkarske predstave.

– Poslednje nedelje avgusta u Biblioteci ”Vlada Aksentijević” organizovaćemo smotru obrenovačkih pozorišnih trupa, koje izvode dečije predstave – naveo je Ćorlomanović.

Na Maloj Rabi u okviru manifestacije ”Obrenovačko leto” biće održani različiti programi, koncerti kultuno-umetničkih društava, dok će se neki koncerti održati u mesnim zajednicama Zabrežje, Stubline, Skela i Grabovac.

Od 11. do 14. avgusta u okviru Obrenovačkog leta biće održani Međunarodni susreti .

Programi u okviru manifestacije ”Obrenovačko leto” biće besplatni za građane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *