„TROFEJ OBRENOVCA“ U FITNESU I BODIBILDINGU

U nedelju 1. oktobra u Sportsko kulturnom centru Obrenovac održan je treći po redu „Trofej Obrenovca“ u fitnesu i bodibildingu. Ovo takmičenje okupilo je najuspešnije predstavnike bodibilding i fitnes sporta, a takmičari su se predstavili u različitim kategorijama.

Takmičenje je održano uz podršku Gradske opštine Obrenovac, a u organizaciji teretane Deky Gym.

Učešće u takmičenju uzelo je 25 dečaka i devojčica u mlađim kategorijama i više od 50 starijih takmičara i takmičarki. Ove godine učešće su uzeli brojni takmičari iz čitave Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske.

Organizatorka takmičenja, Maja Stanković, naglasila je da je sve veći broj mladih koji iskazuju interesovanje za ovu sportsku disciplinu, a posebno je istakla ovogodišnji deo takmičenja koji se odnosi na najmlađe kategorije što je jedna od novina ovog takmičenja.

Igor Vjetrović, predsednik Komisije za sport izjavio je da mu je veoma drago što se takmičenje u fitnesu i bodibildingu održava u Obrenovcu i naglasio da su bodibilding i fitnes sve popularniji kod mladih i rekreativaca u Obrenovcu.

– Obrenovac i dalje nije ušao u bodovanje bodibilding saveza Srbije, ali sledeće godine, odnosno posle treće godine takmičenja ulazi. Sledeće godine Obrenovac dobija bodovanje, tako da će biti još više učesnika jer dobijaju bodove za to takmičenje – rekao je Vjetrović.

Za sve pobednike obezbeđene su medalje, pehari i nagrade sponzora.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *