U OBRENOVCU ODRŽANA ”OLIMPIJADA PENZIONERA BEOGRADA”

Na terenu fudbalskog kluba ”Radnički” danas je održana ”Olimpijada penzionera Beograda”. Ova manifestacija okupila je više od 70 ekipa iz 17 beogradskih opština.

Ove godine domaćin ove sportsko-rekreativne manifestacije bila je opština Obrenovac, a ekipe koje su uzele učešće takmičile su se u pet sportskih disciplina, šah, fudbal, košarka, štafeta, pikado.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević u uvodnom delu programa manifestacije, pozdravio je prisutne, takmičare, goste i publiku.

– Zadovoljstvo mi je što je Obrenovac domaćin ovako velikog takmičenja, koje je posvećeno našim najiskusnijim građanima. Iskazao bih poštovanje prema godinama i želji takmičara da se takmiče i druže – rekao je Stanojević.

Pokrovitelj ”Olimpijade penzionera” je Grad Beograd, te je ovu manifestaciju otvorila zamenica gradonačelnika Beograda Vesna Vidović.

Cilj manifestacije je, kako organizartori naglašavaju, rekreacija starijih sugrađana, međutim pored toga, prilikom organizacije događaja, insistiralo se na uslovima koji će obezbediti dobru zabavu i druženje.

Predsednica GO penzionera Beograda Ružica Belanović ovom prilikom zahvalila je Gradskoj opštini Obrenovac i Gradu Beogradu na podršci koju su pružili prilikom organizovanja manifestacije.

Ekipe koje su na takmičenju imale najbolje rezultate, nagrađene su peharima.

Foto lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *