U OBRENOVCU POČELA PODELA POKLON VAUČERA „JA VOLIM BEOGRAD“

Počela je podela poklon vaučera ”Ja volim Beograd”. Vrednost poklon vaučera je 6.000 dinara, a pravo na njih imaju deca starosti do 19 godina, čiji jedan od roditelja ili staratelja ima prebivalište ili stalni boravak na teritoriji Grada Beograda.

Deca koja pohađaju vrtiće, osnovne ili srednje škole, vaučere preuzimaju u vrtićima, osnovnim odnosno srednjim školama koje pohađaju.

Roditelji dece koja ne idu u vrtić, vaučere mogu preuzeti na šalteru u holu Gradske opštine Obrenovac, radnim danima u periodu od 7.30 do 15.30 sati.

Prilikom preuzimanja poklon vaučera, potrebno je da roditelj dostavi na uvid svoju ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Takođe, roditelji će dolaskom na šalter opštine, dati informacije o jedinstvenom matičnom broju deteta.

Poklon vaučeri mogu se preuzeti do 15. februara 2024. godine, dok je iste moguće iskoristiti do 1. marta 2024. godine i to u sledećim radnjama: ”Sport Vision”, ”Planeta sport”, ”Dexy co”, ”Adidas”, ”Puma”, ”N sport”, ”N selection”, N fashion”, ”Buzz”, ”Run ‘n More”, ”Extra Sports” i ”Baby park”.

Iznos od 6.000 dinara, kolika je vrednost poklon vaučera, nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Navedeni iznos može se iskoristiti u datom roku, do 1. marta 2024. godine, za više kupovina. Međutim, ukoliko kupovina prelazi vrednost vaučera, odnosno ukoliko roditelji žele da kupe skuplji proizvod od iznosa vaučera, moći će da izvrše doplatu.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *