U TOKU SU BESPLATNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade gradske opštine Obrenovac, u okviru programa neformalnog obrazovanja, realizuje tri besplatna kursa jezika za mlade iz Obrenovca. Kursevi su namenjeni nezaposlenima, studentima i srednjoškolcima između 15 i 30 godina. Kusrevi stranih jezika su počeli ove radne nedelje, a prvi čas kursa engleskog jezika posetio je i načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski.

Mladi Obrenovčani u naredna 3 meseca imaće priliku da pohađaju besplatne kurseve engleskog i francuskog jezika za početnke, kao i kurs naprednog konverzacijskog engleskog jezika.

Bogdanovski je naglasio, da je veliki broj mladih Obrenovčana u prethodnom periodu podnelo prjavu za pohađanje kurseva stranih jezika.

– Polaznici koji su se opredelili za pohađanje kursa naprednog konverzacijskog engleskog jezika, na prvom predavanju popuniće pristupni test, gde će se utvrditi nivo njihovog znanja, te u skladu sa dobijenim rezultatima testiranja, znaće se tačan broj polaznika ovog kursa – naveo je Bogdanovski.

On je ovom prilikom istakao, da će kurseve stranih jezika pohađati oko 100 polaznika.

– Nadam se da će polaznicima koji uspešno završe kurs stranog jezika, stečeno znanje značiti tokom daljeg školovanja, ali i prilikom zapošljavanja. Svi polaznici koji završe kurs, dobiće sertifikate – rekao je Bogdanovski.

On je pozvao sve mlade Obrenovčane da prate aktuelnosti vezane za Kancelariju za mlade i to na zvaničnoj interent prezentaciji Gradske opštine Obrenovac, kao i na instagram i facebook stranici Kancelarije za mlade opštine Obrenovac.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *