UREĐEN PROSTOR KOD TENT-a „B“

U mesnoj zajednici Ušće na prostoru nekadašnjeg radničkog naselja, zahvaljujući akiji koja traje od 11. aprila, očišćena je deponija i u potpunosti uređen prostor kod Termoelektrane B.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac Milan Marošanin ovom prilikom apelovao je na građane, da komunalni otpad odlažu na mestima koja su za to predviđena, kako bi se izbegle divlje deponije.

– Na ovom prostoru opet smo zatekli smeće, nisam siguran na koji bismo način mogli da utičemo na građane da ne odlažu smeće na mesta koja za to nisu predviđena, osim da uključimo kaznene mere kojima bismo eventualno uticali na promenu svesti građana, da shvate koliko je važno raditi na zaštiti i očuvanju životne sredine – rekao je Marošanin.

Član Saveta mesne zajednice Ušće Tomislav Crvenković naveo je, da je prostor kod nekadašnjeg radničkog naselja uređen na inicijativu građana i Saveta mesne zajednice.

– Zahvalio bih Gradskoj opštini Obrenovac, Javnom komunalnom preduzeću ”Obrenovac”, TENT-u. U narednom periodu u planu je da jedan deo ovog prostora pokrijemo novim sadnicama, takođe trudićemo se da održimo urednim ovaj prostor – naveo je Crvenković.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *