UREĐENJE BAČVANSKE ULICE U VELIKOM POLJU

Radovi na uređenju nekategorisanih puteva izvode se u sklopu redovnih aktivnosti Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca. U Bačvanskoj ulici u Velikom Polju obavljaju se poslovi nasipanja struganim asfaltom.

„Gradska opština Obrenovac zajedno sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ obezbedila je ogromnu količinu struganog asfalta kojim treba da izvodimo radove, a čim se steknu povoljni vremenski uslovi nastavićemo sa radovima i tokom 2024.godine. Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca je nakon sprovedenog ugovora javne nabavke zaključilo ugovore sa izvođačima kako na izvođenju radova na nasipanju nekategorisanih puteva, tako i na uređenju atarskih puteva i mašinskom presvlačenju.“ – rekao je Goran Ćirić, direktor JP za izgradnju Obrenovca.

Gradska opština Obrenovac je, među prvim opštinama u Republici Srbiji, u izgradnji puteva počela sa primenom asfaltnih slojeva od recikliranog, odnosno struganog asfalta i na taj način se primenom ove tehnologije brine o očuvanju životne sredine.

Iz Javnog preduzeća za izgradnju podsećaju da se svi poslovi vezano za uređenje nektegorisanih puteva obavljaju u dogovoru sa Savetima mesnih zajednica, kao i da budu sređeni imovinsko-pravni odnosi na predmetnom putu.

Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca naredne nedelje nastaviće sa poslovima uređenja nekategorisanih puteva u Urovcima, Krtinskoj, Konaticama i Draževcu.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: Screenschot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *