UREĐENJE PROSTORA OKO AMBULANTE U DRAŽEVCU

Članovi Saveta mesne zajednice Draževac u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac i Domom zdravlja u Obrenovcu, organizovali su akciju čišćenja i uređenja prostora oko zdravstvene stanice, kao i samog objekta zdravstvene ambulante.

Predsednik Saveta mesne zajednice Draževac, Saša Malešević, zahvalio se svim meštanima koji su se odazvali ovoj akciji i uradili nešto korisno i lepo za svoje selo. Zajedničkim snagama napravljena je nova ograda oko dvorišta ambulante, uklonjeno je rastinje i orezane grane na drveću u krugu zdravstvene stanice.

Nakon uređenja prostora oko ambulanti u Zvečkoj i Stublinama, na red je došla ambulanta u Draževcu.

„Dom zdravlja Obrenovac zajedno sa mesnim zajednicama, to jest lokalnim stanovništvom uređuje prostore oko zdravstvenih stanica. Mi smatramo da ćemo na taj naćin jednim lepim spoljašnjim izgledom ulepšati ove prigradske zone i na taj naćin pokazujemo da svi zajedno možemo da budemo deo nečega što se zove uređen životni prostor.“ – rekao je direktor Doma zdravlja Obrenovac, Miloš Peković.

Direktor je naglasio da se pored samog uređenja prostora radi i na unapređenju pružanja zdravstvenih usluga. Do nedavno ambulanta u Draževcu je radila samo tri dana u nedelji, a od pre par meseci doktor je tu svakog radnog dana. Ono što predstoji je otvaranje apoteke u sklopu zdravstvene ambulante Draževac.

Sledeće subote akcija se nastavlja u mesnoj zajednici Mala Moštanica.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *