UREĐENJE PROSTORA OKO AMBULANTE U MALOJ MOŠTANICI

U mesnoj zajednici Mala Moštanica sprovedena je akcija na uređenju prostora oko zdravstvene ambulante. U okviru pomenute akcije radilo se na uređenju zelene površine oko ambulante, kao i na asfaltiranju parking prostora kod ove zdravstvene stanice, takođe akcija je obuhvatila i farbanje ograde. Radove na uređenju prostora kod zdravstvene ambulante u mesnoj zajednici Mala Moštanica obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac i Doma zdravlja Obrenovac.

Aktivnosti na uređenju prostora oko seoskih ambulanti, kao i uređenje unutrašnjosti zdravstvenih ambulanti na teritoriji opštine Obrenovac sprovode Saveti mesnih zajednica u saradnji sa Domom zdravlja Obrenovac.

Direktor Doma zdravlja Obrenovac Miloš Peković ovom prilikom naglasio je, da će građani sa područja mesne zajednice Mala Moštanica ubuduće moći da usluge doma zdravlja potraže u zdravstvenoj ambulanti u ovoj mesnoj zajednici koja će za pacijente biti otvorena svakog radnog dana.

Predsednik Saveta mesne zajednice Mala Moštanica Ivan Lazarević istakao je dobru saradnju Saveta ove mesne zajednice i Doma zdravlja Obrenovac.

– Mnogobrojne probleme smo prevazišli u saradnji sa direktorom Doma zdravlja Obrenovac. Parking ispred zdravstvene ambulante bio je u jako lošem stanju, taj prostor je sada asfaltiran, obeležena su parking mesta – rekao je Lazarević.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *