UREĐENJE PROSTORA OKO AMBULANTE U ZVEČKOJ

Članovi Saveta mesne zajednice Zvečka u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac i Domom zdravlja u Obrenovcu, organizovali su akciju čišćenja i uređenja prostora oko zdravstvene stanice.

„Danas se farba ograda, kosi se trava, sređuje se spoljni prostor oko prostorija mesne zajednice i ambulante i to će se nastaviti i narednih dana. Treba da se izvrši sadnja nove hortikulture, sređivanje kapije i redovno čišćenje. Na poziv Saveta mesne zajednice odazvao se velik broj mladih ljudi koji su izdvojili svoje vreme da pomognu kako bi prilaz ambulanti za sve korisnike bio lepši.“ – rekao je predsednik MZ Zvečka, Vladan Popović.


Direktor Doma zdravlja Obrenovac, Miloš Peković najavio je da će od 25. marta započeti radovi na uređenju prostorija Zdravstvene stanice Zvečka, a dok traju radovi građani će zdravstvene preglede moći da obave u ordinaciji br. 7 u Domu zdravlja u Obrenovcu.

Direktor je iskoristio ovu priliku da najavi još jednu u nizu akcija koje sprovodi Dom zdravlja Obrenovac.

„Od ponedeljka 18. marta kreću Otvorena vrata u Službi za zdravstvenu zaštitu dece, našoj pedijatriji. Školski dispanzer ima akciju koja traje pet dana. Slogan akcije je „Iskoristi priliku, vakciniši se protiv Humanog papiloma virusa“ gde svi roditelji naših dečaka i devojčica od 9 do 19 godina, bilo bi poželjno da se jave radi svih nedoumica koje imaju, a ujedno i iskoriste priliku da se deca besplatno vakcinišu o trošku države.“ – rekao je Peković.

Nakon Zvečke u planu je uređenje oko ambulante u Maloj Moštanici.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *