URUČENE NAGRADE NAJBOLJIM SPORTISTIMA OBRENOVCA

Tradicionalno Gradska opština Obrenovac i Sportski savez Obrenovca uručili su nagrade i priznanja za najbolje sportiste, sportske radnike i sportske klubove opštine Obrenovac u 2023. godini.

Najbolji sportisti seniori za 2023. godinu su Jovana Cvetković iz OK “TENT” i Lazar Lazarević iz BK “Obrenovac”.

U mlađim kategorijama, titulu najbolje sportistkinje ponela je Anđelina Pavlović iz Džudo i sambo kluba ”Hadžime”, a u kategoriji najboljeg sportiste Goran Arsenijević iz Kajak kanu kluba “Zabrežje”.

Najbolja ženska seniorska ekipa za 2023. godinu je OK “TENT”, dok je u muškoj konkurenciji ova titula pripala je MRK “Radnički”.

Plaketa za najbolju ekipu u mlađim kategorijama uručena je pionirkama OK “TENT” i juniorima Karate kluba “Radnički”.

Priznanja su uručena i Filipu Đuričiću, najboljem sportisti koji se takmiči van Obrenovca, Igoru Žakiću iz OK “TENT”, najboljem treneru u seniorskoj konkurenciji, Luki Trniniću iz Tekvondo kluba “Grmeč”, najboljem treneru u mlađim selekcijama, OŠ “Posavski partizani” i Gimnaziji u Obrenovcu za najbolje škole u školskom sportu, profesoru Vladanu Vasiljeviću, najboljem profesoru u osnovnoj školi i prof. Milošu Đokiću, najboljem profesoru u srednjoj školi.

Priznanje za najboljeg sportskog radnika uručeno je Dragoslavu Obadiću, predsedniku KKK “Zabrežje”, dok je priznanje za životno delo u obrenovačkom sportu dobio Sreten Nikolić, igrač, trener i profesor fizičkog vaspitanja, koji je proveo 50 godina u RK “Radnički”.

Priznanja najbolji sponzori za doprinos razvoju obrenovačkog sporta u 2023. godini dodeljena su JP SKC “Obrenovac”, RTV Mag- Obrenovac, Listu za ekologiju “PALEŽ”-Obrenovac i Lokalnim novinama Obrenovac.

Predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Predrag Jovanović naglasio je da se sportski radnici, treneri, koji rade sa decom u različitim sportovima, trude da mladi zavole sport i ostvare izuzetne rezulatate.

– Pored prosvetnih radnika i njihovog rada za decu i mlade, truda da ih obrazuju i vaspitaju, ljudi koji se bave sportom, treneri i sportski radnici, obavljaju vrlo sličnu ulogu po važnosti. Gradska opština Obrenovac nastaviće i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, da pomažemo razoju sporta, budući da smo perpoznali predan rad i energiju. Trudićemo se da istrajemo u sprovođenju programa Eko dinara, po kome je Gradska opština Obrenovac jedinstvena – naveo je Jovanović.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *