ZABRAN DOBIO NOVU TURISTIČKU ATRAKCIJU – KATAMARAN

Nova turistička atrakcija obrenovačkog izletišta Zabran je novi čamac za plovidbu, katamaran, koji će omogućiti sugrađanima i gostima da ovog leta uživaju u svim lepotama ovog dela Obrenovca.

„Kada smo došli na ideju da sagradimo jedno ovakvo plovilo vodili smo se mišlju da turizam u Obrenovcu treba da ima neke dodatne sadržaje koji će privlačiti ljude iz okoline, a koje će i našim sugrađanima pružati neke mogućnosti koje do sada nisu imali. Ovo plovilo je začetak jednog novog razvoja turizma u Obrenovcu kako bi dodatno privlačili ljude da dolaze ovde u Zabran i da vide šta znači izlazak Obrenovca na Savu i Kolubaru.“ – rekao je Miloš Stanojević, predsednik Gradske opštine Obrenovac.

Brodić će prevoziti goste dva puta nedeljno, sredom i subotom od 12 do 19 časova, a u jednom trenutku na njemu može biti 11 osoba, plus kapetan.
Vožnja će trajati 40 minuta, a gosti će biti u prilici da se na jedan drugačiji način upoznaju sa prirodnim lepotama Obrenovca i okoline.

Počev od sledeće sedmice pa do kraja jula trajaće promotivni period tokom kojeg će vožnja katamaranom biti besplatna.

Direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine, Svetozar Andrić, naglasio je da su ispoštovane sve neophodne procedure kako bi sugrađani i gosti bezbedno uživali u vožnji i naglasio da će se rezervacije obavljati u Javnom preduzeću za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *