ZAVRŠENI RADOVI NA ASFALTIRANJU TAMNAVSKE ULICE

Završeni su radovi na asfaltiranju Tamnavske ulice u mesnoj zajednici Belo Polje. Nakon radova na širenju kanalizacione mreže u ovom delu opštine Obrenovac, Tamnavska ulica bila je u lošem stanju, te je bilo neophodno izvršiti rekonstrukciju ove saobraćajnice.

Prema rečima direktora Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Gorana Ćirića, radovi na rekonstrukciji putne infrastrkture na području opštine Obrenovac obavljaju se prema unapred utvrđenom planu Gradske opštine Obrenovac, Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca i Saveta mesnih zajednica.

– U mesnoj zajednici Belo Polje postoje ulice gde nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi, pa bih ovom prilikom još jednom pozvao naše sugrađane iz Belog Polja, da dođu u prostorije Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca, kako bismo ove probleme rešili i ove ulice asfaltirali – rekao je Ćirić.

Predsednik Saveta mesne zajednice Belo Polje Nemanja Ilić naveo je da je Tamnavska ulica veoma prometna saobraćajnica i da će rekonstrukcija ove ulice umnogome olakšati funkcionisanje meštana.

Narednih dana nastaviće se radovi na asfaltiranju, te će se građevinske mašine naći i u mesnim zajednicama Urovci, Dudovi i Grabovac.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *