OGROMNA PODRŠKA OBRENOVČANA LISTI „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE“

Srpska napredna stranka, nakon što je predsednik Aleksandar Vučić raspisao izbore za 17. decembar, počela je prikupljanje potpisa podrške za predaju izbornih lista na vanrednim parlamentarnim i beogradskim izborima.

Prikupljanje potpisa podrške obavljeno je i u prostorijama Opštinskog odbora ove stranke u Obrenovcu gde je i predsednik Opštinskog odbora SNS Obrenovac, Milorad Grčić, podržao svojim potpisom liste kandidata „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Obrenovac je uvek davao veliku podršku kada je u pitanju lista Srpske napredne stranke, ali čini se da je danas ta podrška još veća jer su Obrenovčani u velikom broju, kao nikada do sada, izašli da podrže liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“. Fotografije koje smo uspeli da zabeležimo govore same za sebe.

U Obrenovcu je liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ potpisao i gradski menadžer Miroslav Čučković.

Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se da Srpska napredna stranka premaši svoj dosadašnji rekord od preko 10.000 potpisa. S obzirom na ogroman broj građana koji se uključio u ovu akciju podrške, nema sumnje da će naprednjaci s lakoćom preći tu brojku!

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *