OPŠTINSKI ODBOR SNS OBRENOVAC: „OBRENOVAC NE SME DA STANE“

Svedoci smo da godinama unazad aktivisti, članovi i funkcioneri Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac organizuju info štandove širom teritorije opštine, gde kroz razgovor sa sugradjanima, beleže predloge, sugestije i probleme građana, promovišu politiku i program Srpske napredne stranke, ali i upoznaju sugrađane sa jasnim i konkretnim planovima za budućnost.

Tako je bilo i ovog vikenda. Priliku da razgovaraju sa čelnicima opštine i Grada Beograda imali su stanovnici Rojkovca, naselja Sava i Gaj, centra Obrenovca i Skele.

Predsednik Opštinskog odbora Milorad Grčić razgovarao je sa članovima i građanima koji žive u ovim delovima opštine o postignutim rezultatima obrenovačkog odbora Srpske napredne stranke, individualnim i opštim problemima koji muče građane, kao i o infrastrukturnim projektima koje bi trebalo realizovati u predstojećem periodu.

Svaka nova kampanja je trenutak kada se prisećamo kako je to bilo ovde pre samo nekoliko godina, rekao je gradski menadžer Miroslav Čučković u Skeli, i dodao da se seća vremena kada su desetine i hiljade mladih, pa čak i cele porodice dolazile sa pričom da niko u kući ne radi i da većina porodica živi od samo jedne plate. Od tada do danas stvari su se promenile na bolje.

„Danas kada je zaposlenost na rekordnom nivou, danas kada smo uspeli da jednom brzom saobraćajnicom, potpuno novom, od Skele ovde do Obrenovca, pa dalje autoputem možemo da dođemo na sve strane sveta, kada smo uradili škole i obdaništa, novi Dom zdravlja, novi zdravstveni centar, kada smo uradili 500 kilometara infrastrukture, što vode, što grejanja, što kanalizacije i puteva želimo da poručimo Obrenovčanima da Obrenovac ne sme da stane.“ – rekao je Čučković.

I neće stati, jer planovi tima Srpske napredne stranke za budućnost opštine Obrenovac su veliki, planovi za svako selo kao i za sam grad su konkretni.

„Konkretno u Skeli moramo da uradimo i ulicu JNA, da popravimo dom, da se napravi jedno novo stajalište kod hrama. Sve su to sitnice koje život znače našim mesnim zajednicama. Posebno mi je bitno da Obrenovčani znaju da bez većine u Skupštini Grada Beograda mi naš veliki posao ne možemo da nastavimo da radimo. Taj veliki posao znači jedan novi most u Obrenovcu, svesni smo svi da ovakav saobraćajni čep mi ne možemo da trpimo na malom mostu na Kolubari. Moramo da dobijemo potpuno novu pijacu u centru grada, moramo da dobijemo novi atletski stadion, moramo sa grejanjem da dođemo nakon završetka Treće magistrale i u centar Urovaca, Krtinske, Zvečke, Belog Polja i Šljivica i svih ostalih mesnih zajednica. Moramo da završimo fasade u centru grada, to je veliki posao, posle pola veka od kad postoje naša naselja. To možemo samo mi, srpski naprednjaci, ukoliko dobijemo podršku naroda 17. decembra i ja pozivam sve Obrenovčane da izađu u velikom broju i da zaokruže listu koju će predvoditi Srpska napredna stranka i na republičkom i na beogradskom nivou, kako bi opština nastavila ovako brzo da se razvija.“ – poručio je Čučković.

Građani koji su posetili štandove pružili su podršku Opštinskom odboru SNS Obrenovac, što daje dodatnu energiju čelnicima opštine i Grada Beograda da još posvećenije rade za lepšu i prosperitetniju budućnost Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisaće izbore tokom naredne nedelje, a naziv liste sa kojom će Srpska napredna stranka izaći na izbore biće – „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane.“

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: SNS Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *