ŠTAND SRPSKE NAPREDNE STRANKE I SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE U BARIČU

U okviru predizborne kampanje stanovnici Bariča mogli su da se informišu, na štandovima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, o postignutim rezultatima i planovima za naredni period. Pored članova i aktivista stranke sa stanovnicima Bariča su razgovarali narodni poslanik Dejan Tomašević i predsednica Udruženja „Mame su zakon“ Tatjana Macura.

„Vlada Republike Srbije brine o tome kako će da izgleda i sama Srbija sutra, a to šalje jasnu poruku da i koalicioni partneri koji se kandiduju za ove izbore, žele da pošalju poruku kako će izgledati Beograd sutra. Ono što je pozitivno danas to je da je okupljen jako veliki broj koalicionih partnera, različitih uverenja, što znači da postoji zajednički interes da se na Beogradu koji treba da dočeka Expo 2027. godine predano radi.“ – rekla je Macura.

Narodni poslanik Dejan Tomašević naglasio je da često prolazi ovim delom opštine Obrenovac i izrazio zadovoljstvo činjenicom da je u Bariču mnogo toga urađeno i da je u mnogome olakšan život stanovnicima Bariča.

Kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić – Obrenovac sutra“, Miloš Stanojević, istakao je da Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima mora da nastavi da razvija Obrenovac.

„Mi kao Srpska napredna stranka imamo plan da i u narednom periodu radimo na razvoju svih mesnih zajednica, jer jednostavno moramo da izgradimo infrastrukturu, da pokrenemo projekte koji će u naredne četiri godine dodatno poboljšati i da kažem izmeniti izgled samog Obrenovca. Ovde u Bariču smo došli do kraja sa uzgradnjom vrtića „Kolibri“, čija je izgradnja bila neophodna u ovom delu Obrenovca kako bi mališani iz ovog dela opštine imali jednu kvalitetnu ustanovu.“ – rekao je Stanojević.

Stanojević se osvrnuo i na mnogobrojne započete i završene projekte na teritoriji opštine Obrenovac i naglasio da će se nastaviti istim tempom kako bi svi građani imali podjednake uslove za život, kao građani Beograda.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *