Obrenovac, 23.07.2024

BESPLATNA KOLICA ZA DECU ROĐENU KRAJEM PROŠLE GODINE


Izvor: lazarevac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 11.03.2023.
Akcija podele besplatnih kolica za decu rođenu tokom 2022. godine nastavljena je danas u Velikoj Sali GO Lazarevac

Foto:lazarevac.rs


Ovom prilikom, dodeljeno je preko 90 kolica roditeljima dece rođene tokom novembra i decembra 2022. godine, a koji su podneli potrebnu dokumentaciju u skladu sa ranije raspisanim javnim pozivom.

Kolica su roditeljima uručili predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i član Veća Zoran Živanović.

Predsednik opštine Bojan Stević u svom obraćanju prisutnim roditeljima, ovom prilikom je podsetio da je Gradska opština Lazarevac već raspisala i javni poziv za dodelu besplatnih dečijih kolica roditeljima sa teritorije opštine Lazarevac koji su prinove dobili u 2023. godini.

“Iskoristio bih ovu priliku da pozovem roditelje koji su prinove dobili u ovoj godini da se prijave na raspisani javni poziv i da na taj način dođu do besplatnih, kvalitetnih kolica za svoje mališane”, kazao je Stević i napomenuo da je pored javnog poziva za dodelu kolica u ovom trenutku otvoren i javni poziv za dodelu besplatnih autosedišta za decu koja su rođena u 2022. godini i to u periodu od 1. juna do 31. oktobra 2022. godine.

“Kao opština se trudimo da obezbedimo besplatna kolica i autosedišta za sve mališane sa teritorije naše opštine i da na taj način pokažemo brigu za našu najmlađu populaciju i pružimo pomoć i podršku roditeljima u njihovom odrastanju”, zaključio je Stević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE