Obrenovac, 21.07.2024

21. SEDNICA SKUPŠTINE GO SURČIN


Izvor: surcin.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 15.03.2023.
Ovonedeljno, 21. zasedanje odbornika surčinskog lokalnog parlamenta otpočelo je minutom ćutanja u čast iznenada preminulog odbornika Bore Bogojevića

Foto:surcin.rs


Nakon zasedanja izborne komisije i Komisije za administrativno-mandatna pitanja i izbora novog odbornika, na sednici je izvršena kadrovska promena u Štabu za vanredne situacije na inicijativu kasarne u Jakovu.

Shodno Zakonu o rodnoj ravnopravnosti formirana je istoimena opštinska Komisija koju čine odbornici iz sadašnjeg saziva Skupštine. Na sednici je usvojena i izmena Statuta Javnog preduzeća “Surčin” čime je kompletirana procedura oko izmene Osnivačkog akta preduzeća, rekla je Zorica Damjanović-Rodić, sekretar skupštine.

Na ovom zasedanju usvojen je i predlog odluke o eksternoj reviziji računa budžeta GO Surčin za 2022. godinu. Za ovaj posao dobijena je saglasnost od državne revizorske institucije da se angažuje treće lice, istakla je načelnica Opštinske uprave Tatjana Rakić dodavši da opština Surčin redovno vrši eksternu reviziju što je jedan od pokazatelja da opština dobro radi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE