Obrenovac, 28.11.2022

ASFALT DO SVAKE KUĆE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.08.2022.
Projekat ”Asfalt do svake kuće” koji sprovodi Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeće za izgradnju nastavlja se širom opštine Obrenovac

Foto:obrenovac.rs


Ove nedelje asfaltirani su putni pravci u mesnim zajednicama Grabovac, Skela i Ratari.

Slavko Berić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca je izjavio da se završava treća faza ovog projekta.

– Ove nedelje se završava treća faza projekta ”Asfalt do svake kuće” u mesnim zajednicama Ratari i Skela, a trenutno se nalazimo u mesnoj zajednici Grabovac. Ovde je do sada urađeno 12 putnih pravaca. Sada u ovom ciklusu će se uraditi još četiri, a to su put ka Nešićima i Negovanovićima – rekao je Berić.

Berić je naglasio da će se plan asfaltiranja nekategorisanih puteva u mesnoj zajednici Grabovac u potpunosti realizovati i najavio sledeću fazu ovog projekta.

– Nakon radova u Grabovcu mašine se sele u mesne zajednice Dren, Orašac i Vukićevicu, a nakon toga će stručne službe Javnog preduzeća za izgradnju utvrditi stepen realizacije ovog ugovora. Nastaviće se i u četvrtoj fazi ono što je rečeno da će se uraditi i sigurno se ide asfaltom do svake kuće – poručio je Berić.

Marko Jovanović, član Saveta mesne zajednice Skela je rekao da je otpočela rekonstrukcija ulice Živka Markovića i dodao da se u ovoj mesnoj zajednici izvode radovi na nasipanju atarskih puteva.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE